ШАРҚ МУТАФАККИРЛАРИ ИШЛАРИДА МИЛЛИЙ ТАРБИЯ МАСАЛАСИ - Jabborov, Xazrat; Eshmuradov, Olmosbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Мазкур мақолада миллий тарбия масаласининг шарқ мутафаккирлари томонидан ўрганилиши, ёшларда ижобий фазилатларни тарбиялашниг методологик жиҳатлари билан танишишингиз мумкин.