ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING PEDAGOGIKA BILAN UZVIY BOG‘LIQLIGI - Yo‘ldoshyev, Sardorbek; Bosimova, Madina (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola pedagogik psixologiyani maekanligi, qaysi davrda tashkil topganligi, pedagogika va psixologiyaning qay yo‘sinda bog‘liqligi va bu sohada olib borilayotgan ishlar haqida yoritilgan.