BOSHQARUV PSIXOLOGIYASI VA BU BORADAGI ILMIY YONDASHUVLAR - Rahmatullayeva, Mushtariy; Umida, Karakulova; Gulnoza, Rashidova (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada boshqaruv psixologiyasining dolzarbligi, muammolari, bolalar psixologiyasi va iqtisodiy psixologiyalarning pedagogik-psixologik jihatlari yoritilgan.Boshqaruv psixologiyasi – psixologiya fanidagi boshqarish faoliyatining psixologik qonuniyatlarini o`rganuvchi soha.