SUITSIDAL HOLAT VA UNING KELIB CHIQISH SABABLARI - Yo‘ldoshyev, Sardorbek; Sultonaliyeva, Gulshona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki, hozirgi kunda yosh avlodni bo’sh vaqtini mazmunli o’tkazish va bunday nojo’ya ishlarni oldini olish, suitsidni kelib chiqishi va ularning salbiy taraflari qonuniy taraflama yoritilgan.