МУЛОҚОТ ЖАРАЁНИДА МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛА ШАХСИНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК РИВОЖЛАНИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - Norbosheva, Maqsuda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада мактабгача ёш давридаги болалар шахсининг шаклланишида мулоқот мулоқот жараёнининг ижтимоий-психологик хусусиятлари, болаларда мулоқот кўникмаларини ривожлантириш шарт-шароитлари ва дидактик ёндашувнинг аҳамияти хусусида мулоҳазалар юритилган.