ҚАДРИЯТЛИ ТЕРМИНОЛОГИЯНИНГ АСОСИЙ ПАРАДИГМАЛАРИ - Qarshiboyeva, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада қадриятларнинг терминологик хусусиятлари ҳақида мулоҳазалар юритилган.