ИҚТИДОРЛИЛИК МУАММОСИНИНГ ПСИХОЛОГИК ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада иқтидор, иқтидорлилик тушунчаларининг психологик тавсифи, иқтидорли ўқувчиларни аниқлаш ва уларга таълим-тарбия бериш муаммолари ҳақида мулоҳазалар юритилган.