ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJLARI BO’LGAN BOLALAR UCHUN INKLYUZIV TA’LIM TASHKIL ETILGAN MUASSASALARDA TADQIQOT O’TKAZISH JARAYONI, MAQSAD VA VAZIFALARI - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada Alohida ta’lim ehtiyojlari bo’lgan bolalar uchun inklyuziv ta’lim tashkil etilgan muassasalarda tadqiqot o’tkazish jarayoni, maqsad va vazifalari, ularni tashkil etish va o’tkazish yuzasidan olib borilgan ishlar yoritilgan.