OILADA SIBLING MAQOMI MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Sharofitdinov, Abdulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada oilada sibling maqomi munosabatlarining rivojlanish xususiyatlari, shakllanish jarayonlarini o‘rganish va tahlil qilishga e’tibor qaratilgan. Shaxs shakllanishiga sibling maqomi ta’siri atroflicha yoritilgan.