O‘QUVCHI SHAXSINI RIVOJLANTIRISHNING ASOSIY YO‘NALISHLARI. - Rahmatullayeva, Mushtariy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada o‘quvchi shaxsini rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari, individ va shaxs haqida tushuncha masalalari yoritilgan. Shaxsning rivojlanishi esa barcha tug’ma va hosil qilingan xususiyatlar: organizmning anatomik tuzilishi va boshqa faktorlarga bog’liqligi keltirib o’tilgan