БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИ БАДИИЙ-ЭСТЕТИК МЕРОС АСОСИДА МАЪНАВИЙ-ЭСТЕТИК ТАРБИЯЛАШ ЖАРАЁНИ - Zokirova, Umida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларни бадиий-эстетик мерос асосида маънавий-эстетик тарбиялаш жараёни ҳақида сўз юритилади. Бўлажак ўқитувчиларни маънавий-эстетик тарбиялашжараёниижтимоий-иқтисодий муносабатлар тизимида маънавий-эстетик дунёқарашнинг моҳиятлари асосида ёритилади.