VEBINARLARNI TASHKIL QILISHNING PSIXOLOGIK ASPEKTLARI - Abilova, Gauhar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Dunyodagi zamonaviy oʻquv dasturlari, oʻqitish metodikalarini oʻrganib, yurtimiz umumtaʼlim maktablarida joriy qilish, eng zamonaviy innovatsion texnologiyalarni o`z faoliyatiga tatbiq qilishi lozim. Bu borada Prezidentimiz Sh.M.Mirziyoyev “Yangi O‘zbekistonning asosiy ustuni – bilim, ta’lim va tarbiya bo‘ladi!” deb shu sjhada islohatlar zarurligiga alohida eʼtibor qaratdi