TA’LIM TIZIMIDA AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING KASBIY KOMPETENSIYALARI - Yo‘ldoshev, Javlon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada psixolog shaxsi va unga qo‘yilgan talablar hamda egallashi lozim bo‘lgan xususiyatlari va muataxassis sifatida jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Psixologning kasbiy kompetensiyalari, ta’lim tizimida psixologning roli, psixologlarning axloqiy va kasbiy tamoyillari yoritib berilgan.