FIZIKA FANIDAN O'QUV JARAYONIDA ELEKTRON O'QUV VOSITALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Abduvasiyev, Sardor (Физико-технологического образование, 2023)
Jismoniy tarbiya mazmunini ishlab chiqishda umumiy o'rta ta'limning turli darajalarida fizikani o'qitishning mazmuni, tarkibiy va tashkiliy jihatlari birligining umumiy tamoyillari, shuningdek didaktik tamoyillar hisobga olinadi. Maqolada fizika o'qituvchisining kasbiy vazifalaridan biri fizikani o'qitishning zamonaviy ilmiy asoslangan usullari, usullari va vositalaridan, shu jumladan elektron o'quv qo'llanmalaridan, axborot va kompyuter texnologiyalaridan foydalanish vazifasi ekanligi ko'rsatilgan