ISHLAB CHIQARISHDA BO`YOQLAR TAYYORLANISHI - Pardayev, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada ishlab chiqarish jarayonida ranglardan foydalanish, rangning hususiyatlari, suniiy bo’yoqlar josil qilish masalalari haqida boradi