TEXNOLOGIYA FANI O’QITUVCHILARIDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISHNING BA’ZI JIHATLARI - Hayitov, Jonibek (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada bo’lajak texnologiya fani o’qituvchilarini kreativlik qobiliyatini rivojlantirish hamda ularni ijodkorlik ruhida tarbiyalash masalalari yoritib berilgan