ХАЛҚАРО ҲАМКОРЛИК АЛОҚАЛАРИ БЎЙИЧА ЖИЗЗАХ ДАВЛАТ ПЕДАГОГИКА ИНСТИТУТИ ТАЖРИБАСИДАН БИР ШИНГИЛ - Sultonov, Boymurod (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada Jizzax davlat pedagogika institutining xalqaro hamkorlik aloqalari bo'yicha olib borilayotgan ish tajribalari yuzasidan ma'lumotlar keltiriladi