БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИ КОМПЬЮТЕР ГРАФИКАСИНИ ЎҚИТИШДАГИ АСОСИЙ ВАЗИФАЛАР - Ibragimov, Abdurahim (Физико-технологического образование, 2022)
Бу олий ўқув юртларида муҳандислик компютер графикасининг ўқув фани сифатида зарурий касбий малака ва кўникмаларни шакллантирувчи омил сифатида ўқитилишига эътиборни кучайтиришни талаб этади