PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA KASBIY BILIMLARNI SHAKLLANTIRISH - Toshpo'latova, Dildora; Nurmatov, Kamol (Физико-технологического образование, 2021)
Astronomiyani o’qitishdаn аsоsiy mаqsаd olam tuzilishi haqidagi tasavvurlarni ilmiy аsоsdа tushuntirish, o’quvchilаrning ilmiy dunyoqаrаsh vа fаlsаfiy mulоhаzа yuritish qоbiliyatlаrini rivоjlаntirish.