FIZIKADAN YANGI INNOVATSION USULLARIDAN FOYDALANIB DARSLARNI TASHKIL ETISH - Farmonov, Utkir (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda dolzarb bo`lgan ta’limning yangi innovatsion usullaridan foydalanib darslarni tashkil etrishda LearningApps.org –interfaol va multimediali mashqlar to`plami misolida bayon etilgan. Bu Oliy ta’lim,o’rta maxsus va umumiy o`rta ta’lim maktablarining barcha fan o`qituvchilari uchun ham mos keladi