UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA FIZIKA FANIDA ELEKTRODINAMIKA BO’LIMINI FANLARARO ALOQADORLIKDA OʻQITISH - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada fizikaning muhim mavzularidan bo’lgan "Elektrodinamika" boʻlimini oʻqitishdan maqsad va ushbu bo’limni o’qitishdagi fanlararo bog‘liqlik haqida fikr va mulohazalar keltiriladi