BOBURIYLAR DAVRIDA NAFIS TASVIRIY SAN’AT - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muҳammad Boburning о’zbеk nasri taraqqiyotiga qo’shgan hissasi, uning sеrqirra ijod sohibi ekanligini, nafaqat shoir, tilshunos, tarjimon, tarixchi olim balki, hind miniatyura maktabi asoschisi, rassom va xattotlikka qiziqishi yuzasidan ma’lumotlar keltirilgan