ТАЛАБАЛАР АМАЛИЙ ИШЛАРИНИ БАХОЛАШНИНГ МИҚДОРИЙ РЕЙТИНГ ТИЗИМИ - Yusupov, Muxammad (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада талабаларнинг амалий машғулотларда якка тартибдаги амалий ишлариниг бажарилишини бахолашнинг миқдорий рейтинг тизими мазмуни ва моҳияти хақида мулохазалар баён қилинади