Oila va ta’lim muassasasi hamkorligi o’quvchilar sog’lom tafakkurini shakllantirish yo’nalishi sifatida - Burxonov, Rasul; Yusupov, Shahzod (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada hozirgi kunda dolzarb vazifalardan biri bo’lgan yoshlarni mustaqil hayotga tayyorlash, sog’lom fikrlashla rini rivojlantirish haqidagi mulohazalar keltirilgan. Maktab o’quvchilarining sog’lom tafakkurini shakllantirishda ta’lim muassasasi va oila hamkorligining muhimligi misollar orqali tahlil etilgan.