АМАЛИЙ ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ МУСТАҚИЛ ФИКРЛАШ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Murtazayev, Meli; Shokirova, Ra’no (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу илмий услубий ишда амалий фанларни ўқитиш жараёнида ўқувчиларнинг мустақил фикрлаш салоҳиятларини ошириш ҳақида услубий асослар келтирилади.