O`QITUVCHILAR KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada o‘quvchilarning bilish faoliyatini takomillashtirishga yo`naltirilgan tarbiyaviy ishlarda o`qituvchilar kompetentligini rivojlantirish texnologiyalari haqida fikr yuritiladi.