ILMIY TEXNIKAVIY IJODKORLIKDA MAQSAD VA MEZONLARNI TO’G’RI TANLASH HAQIDA - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada ilmiy texnikaviy ijodkorlik faoliyatida muammoni hal qilish bilan bog’liq maqsad va mezonlarni sharoit va omillarga qarab tanlash haqidagi mulohazalar bayon qilinadi.