UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISHNING AHAMIYATI - Davletova, S (Журнал математики и информатики, 2023)
ushbu maqolada ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalarni joriy etishning ahamiyati, uning mavjud holati va istiqbollari, informatika fani orqali oʻquvchilarni media olamiga qiziqtirishda maktab darsliklarining oʻrni, qanday qilib uyda oʻtirgan holda daromad qilish usullari haqida fikrlar keltirilgan.