MATNLI MASALALARNI YECHISH JARAYONI BOSQICHLARI O‘RTASIDA BOG‘LANISHLARNI O‘RNATISH. - Qahhorov, Muhruddin (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada mantli masalalarni yechish jarayoni bosqichlari o‘rtasida bog‘lanishlarni o‘rnatish bo’yicha tavsiya berilgan.