Matematika darslarida o’quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish vositalari. - Qazibekov, Musaxon; Muhlisa, Otamurodova (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada Matematika darslarida o’quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini shakillantirish vositalari haqida malumot berilgan va o’quvchilarning mantiqiy fikirlashini shakillantirish,rivojlantirish qanchalik muhum axamiyatka ega ekanligi haqida fikir yurutilgan.