O‟QUVCHILARNING KREATIVLIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA NOSTANDART MISOL VA MASALALARNING AHAMIYATI - Noriyeva, Aziza (Журнал математики и информатики, 2022)
Maqolada matematika darslarida o‟quvchilarning kreativlik qobiliyatlarini rivojlantirishda nostandart misol va masalalardan foydalanishning ahamiyati haqida bayon etilgan, hamda misollardan namunalar keltirilgan. Shuningdek hisoblash murakkab bo‟lmagan nostandart misollardan dars jarayonida foydalanish o‟quvchilar qamrovini oshirishi to‟g‟risida so‟z yuritilgan.