MATEMATIKA DARSLARIDA O’QUVCHILARNING KREATIV QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA NOSTANDART MISOL VA MASALALARDAN FOYDALANISH - Noriyeva, Aziza (Журнал математики и информатики, 2022)
Maqolada matematika darslarida o’quvchilarning kreativlik qobiliyatlarini rivojlantirishda nostandart misol va masalalardan foydalanish haqida bayon etilgan, hamda mustaqil yechish uchun misollar keltirilgan.