KREDIT-MODUL TIZIMIDA TALABALAR MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISHNING ASOSIY SHAKLLARI - Nosirova, Dilnoza; Jalilov , Shavkat (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada kredit-modul tizimi, uning ahamiyati, talabalarning mustaqil ta’limini tashkil etishning asosiy shakllari, kredit-modul tizimida talabalarning mustaqil ishlarining turlari, talabalar auditoriya va auditoriyadan tashqari mustaqil ishlarining mazmuni ilmiy-metodik jihatdan asoslab berilgan.