O`QUVCHILAR MATEMATIK TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI. - Abdusattorov, Ozod (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada umumiy o`rta ta`lim maktablarining yuqori va quyi sinflarida ,, Matematika “ fanini o`qitish jarayonida o`quvchilarda matematik tafakkurni rivojlantirish metodikasi bo`yicha tavsiyalar berilib o`tilgan.