MAKTABGACHA VA BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA INTEGRATSION JARAYONLAR INNOVATSIYASI - Oʻtayev, A (Журнал математики и информатики, 2024)
maqolada maktabgacha va boshlang‘ich ta’limda integratsion jarayonlar innovatsiyasi toʻg‘risida fikr yurtilgan hamda ushba masalaga doir muallif yondoguvlari taqdim etilgan.