O‘RTA TA’LIM TIZIMINI MODELLASHTIRISH MASALALARI - G’aniyev, Erkin; Muminov, Asqar (Журнал математики и информатики, 2024)
Mohiyat va imkoniyatlar tahlil qilinadi va tavsiflanadi modellashtirish. O‘zgaruvchan modelga mos keladigan o‘rta ta’lim tizimini takomillashtirish uchun modellashtirishning asosiy masalalari ko‘rsatilgan.