MASALANI TUZISHDA TASVIRNING O’RNI - Fayzullayev, Musobek; Xolmirzayev, Eldor (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarini masala tuzishga o‘rgatish, ularni masala tuzishga o‘rgatish orqali ularning geometrik tasavvurini rivojlantirishga qaratilgan bo‘lib, o‘quvchilarni kreativ fikirlashga undaydigan masalalar keltirilgan.