MOODLE LMS TIZIMINING YARATILISHI HAQIDA MA’LUMOT. - Raxmatov, Alisher; Komilov, Shaxzod (Журнал математики и информатики, 2023)
Masofaviy ta’lim jarayonini ta’lim tizimini boshqaruvchi dasturiy (LMS-Learning Management System) tizimlaridan foydalangan holda tashkil etish mumkin.