VR TEXNOLOGIYALARINING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI - Raxmonkulov, Feruz (Журнал математики и информатики, 2021)
Har qanday fanlarni o’rgatish jarayonida axborot texnologiyalaridan foydalangan holda, taqdimotlar, elektron adabiyotlar yordamida tushuntirish, talabani fan olamiga olib kirish, kerakli ma’lumotlarni oson topish va o’zlashtirish imkoniyatini yaratishi bugungi kunda hech kimga sir emas. Informatika fanini o’qitish jarayonida talabalar zamon talablari asosida bilim va malakaga ega bo’lishlarida axborot texnologiyalarining zamonaviy vositalaridan, ayniqsa, multimediali elektron ko’rinishdagi darsliklardan foydalanishlari yanada yuqori samara bermoqda.