ALGEBRANI HAMKORLIKDA O’QITISH METODLARI ASOSIDA TALABALARNING KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH - Xolmatova, Shoira (Журнал математики и информатики, 2021)
Umumiy o’rta ta’lim maktablari algebra fani o’qituvchilarining zamonaviy innovatsion pedagogik texnologiyalari va maqbul metodlardan foydalanish kompetentsiyalarini rivojlantirishdan iborat