TRIGONOMETRIK TENGLAMA VA TENGSIZLIKLARNI O’QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING NAZARIY ASOSLARI - Qazibekov, Musaxon; Xasanov , Jabbor (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatasiya: O’quvchilarning matematikadan egallagan bilimlarini amaliyotda va boshqa fanlarni o’qitishda qo’llay olish o’rta ta’lim muassasalarida matematika o’qitishning asosiy maqsadlaridan biridir. Dars samaradorligini oshirishda o’quvchilarning matematikani o’rganishga qiziqishlarini shakllantirish va rivojlantirishda interfaol metodlardan foydalanish muhim ahamiyatga ega.