ALOHIDA YORDAMGA MUHTOJ BOLALARNING TA’LIM-TARBIYASIDA OILA VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING ROLI - Moʻminova, Dildora (Журнал математики и информатики, 2024)
Bolani jismonan, ma’nan, ruhan yetuk inson qilib tarbiyalashda oila va maktabgacha ta’lim tashkilotining hamkorligi muhim ahamiyati kasb etadi. Shuning uchun xar bir oiladagi pedagogik madaniyatni takomillashtirish zarur. Ushbu maqolada alohida yordamga muhtoj bolalarning ta’lim tarbiyasida oila va bogʻchalarning roli va vazifalari haqida mulohaza yuritilgan.