TALABALARNING AXLOQIY-MADANIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH ASOSLARI - Ismailova, Dilbar (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’limda tahsil olayotgan talabalarni tarbiyalashda ma’naviy-axloqiy qadriyatlarning ahamiyati, oʻrni, ma’naviy, madaniy, axloqiy, siyosiy, huquqiy, iqtisodiy, ijtimoiy jihatdan yetuk mustaqil fikrlovchi barkamol avlod qilib voyaga yetkazish nazarda tutiladi.