INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR TIL OʻQITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Alimova, Madina (Журнал математики и информатики, 2024)
Zamonaviy pеdаgоgik tехnоlоgiyalar orqali til oʻqitish jarayonini оptimаllаshtirish mаqsаdidа tехnik vоsitаlаr yordamida oʻqitish tavsiya etiladi. Multimediadan foydalanish mavzuni oʻzlashtirish samaradorligini oshiradi.