Ахборотлашган жамиятда ёшларга таълим беришда инновацион технологияларнинг ўрни - Ergashev, Tolibjon (Мир исследований, 2021)
Мақолада глобаллашув шароитида ёшларга таълим беришда ахборот коммуникация технологиялардан унумли фойдаланиш, ахборотлашган жамиятда ўқувчи ва талабалар ижодий фикрлашини ривожлантириш, соҳага инновацион технологияларни жорий етиш ва уларнинг истиқболлари хусусида фикр-мулоҳазалар келтирилган.