MUMTOZ ASARLAR TILIDA QO’LLANILGAN KISHILIK OLMOSHLARINING TAHLILI - Jalilova, Shahrizoda (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Olmoshlar ma’no jihatidan boshqa mustaqil so‘zlardan ma’lum darajada farq qiladi. Ular predmet, belgi va miqdor ma’nolarini to‘g‘ridan to‘g‘ri ifodalamay, boshqa predmet, belgi va miqdor tushunchalari bilan ifodalaydi.