“БАДОЙИЪ УЛ-БИДОЯ” ДА ФАРҲОД ОБРАЗИ ТАЛҚИНИ - xolmurodov, xolyigit (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада Алишер Навоий Фарҳод тимсолига турли бадиий-рамзий ва структурал жиҳатлари тахлил қилинган.