Шеърий туркумлар ҳақида : Тил ва адабиёт таълими. – Тошкент, 2010. - № 6. –Б.37-40. - Aldashova, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyotshinoslik masalalari tahlil va tadqiq qilingan