Саккизликларнинг ўзига хос хусусиятлари : Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2010. - № 4. –Б.80-82. - Aldashova, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyotshinoslik masalalari tahlil va tadqiq qilingan