Erkin Vohidov Erkin Vohidov ijodining o'ziga xas qirralari: Maqola - jurayev, shukrullo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada Erkin Vohidov ijodi hamda ijimoiy-siyosiy, falsafiy qarashlari, shoir ijodida o‘ziga xos munosib o‘ringa ega badiiy publitsistik asarlar tahlil etilgan.